Lirik Lagu Tutupe Wirang - Demi

Lirik Lagu Tutupe Wirang - Demy (Lagu Banyuwangi)

Sun mung biso ngucap sepuro
Nong raino bengi rupo bingung hang ngemuli
Arep terus terang isung sing mentolo
Masio reng batin isun kesikso

Dudu welase hang sun karepno
Dudu arene hang isun impekno
Ono wong liyo hang manggon nong ati
Sakiki menyang nong endi

Welas isun hang ilang
Kegowo angin nong awang awang
Seng gampang ngganteni kembang sun hang ilang
Riko hang dadi tutupe wirang

MUSIK : ..............

Sun mung biso ngucap sepuro
Nong raino bengi rupo bingung hang ngemuli
Arep terus terang isung sing mentolo
Masio reng batin isun kesikso

Dudu welase hang sun karepno
Dudu arene hang isun impekno
Ono wong liyo hang manggon nong ati
Sakiki menyang nong endi

Musik  : .......

Welas isun hang ilang
Kegowo angin nong awang awang
Seng gampang ngganteni kembang sun hang ilang
Riko hang dadi tutupe wirang

Artikel Terkait

Lirik Lagu Tutupe Wirang - Demi
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email