Lirik Lagu Pokok'e Joged - Soimah YKS

Lirik Lagu Pokok'e Joged - Soimah YKS

Pokok e joged
Pokok e joged
Pokok e joged
Pokok e joged
Pokok e joged
Pokok e joged
Pokok e joged

Krungu sworo gendang
Penontone goyang goyang jingkrak jingkrak
Krungu sworone suling
Kepenak ono ing kuping
Penontone joged nganti ora eling


Pokok e joged
Pokok e joged
Pokok e joged
Pokok e joged
Pokok e joged
Pokok e joged
Pokok e joged
Pokok e joged
Pokok e joged

Ono sing senggol senggolan
Ono sing sunggi sunggian
Sing penting tertib lan ora tawuran
Ning kene kabeh konco
Ora ono sing bedo
Sing tawuran berarti kuwi ndeso

Ora ngerti lagune
Ora ngerti syaire
Sing penting aku joget ae
Tak kenal penyanyine
Tak ngerti penciptane
Sing penting hore rame rame

Artikel Terkait

Lirik Lagu Pokok'e Joged - Soimah YKS
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email