Lirik Lagu Mendem Kangen Eny Sagita Dangdut Koplo

Lirik Lagu Mendem Kangen Eny Sagita Dangdut Koplo

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnaku seng gedi
Tansah kelingan awan bengi

Mung biso nelpon telpon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen njoring ati
Soyo jeru mung telfon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku

Mendem kangen njoring atiku
Nambah jeru mergo tersnoku
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wes adem atiku

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku seng gedi
Tansah kelingan awan bengi

Mung biso nelpon telpon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen njoring ati
Soyo jeru mung telfon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku

Mendem kangen njoring atiku
Nambah jeru mergo tersnoku
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wes adem atiku
Nadyan sedelo wes adem atiku

Artikel Terkait

Lirik Lagu Mendem Kangen Eny Sagita Dangdut Koplo
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email