Lirik Lagu Dangdut Oplosan Wiwik Sagita

Lirik Lagu Dangdut Oplosan Wiwik Sagita

Opo ora eman duwite
Gawe tuku banyu setan
Opo ora mikir yen mendem
Iku biso ngrusak pikiran

Ojo diteruske mendeme
Mergo ora onok untunge
Yo cepet lerenono mendemu
Ben dowo umurmu

Oplosan oplosan oplosan
Sawangen kae konco koncomu
Akeh do podo gelempangan
Ugo akeh seng kelesetan
Ditumpakke ambulan

Yo wes cukup anggonmu mendem
Yo wes cukup anggonmu gendeng
Do mari mario
Yo leren lereno
Ojo diterus terusno

Tutupen botolmu
Tutupen oplosanmu
Emanen nyawamu
Ojo mbok terus teruske
Mergane ora ono gunane

Oplosan oplosan oplosan

Opo ora eman duwite
Gawe tuku banyu setan
Opo ora mikir yen mendem
Iku biso ngrusak pikiran

Ojo diteruske mendeme
Mergo ora onok untunge
Yo cepet lerenono mendemu
Ben dowo umurmu

Oplosan oplosan oplosan

Artikel Terkait

Lirik Lagu Dangdut Oplosan Wiwik Sagita
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email